Regulament Just Fun

Loc de joaca JUST FUN

JUST FUN a fost creat din dorinta de a pune la dispozitia familiilor cu copii un loc de poveste, unde atat copiii, cat si parintii sa poata petrece clipe minunate, intr-o ambianta placuta. Pentru acest motiv am alcatuit o lista de reguli pentru a ne asigura ca cei ce ne trec pragul sunt in siguranta si se pot bucura linistiti de locul nostru de joaca.

Prezentul spatiu de distractie este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 12 ani;

Minorii( sub varsta de 3 ani) trebuie insotiti de un adult/parinte. Supravegherea de catre adult este necesara. Nu va lasati copiii nesupravegheati. Supraveghetorii din locul de joaca au rolul de a indruma copii spre posturile de joaca corespunzatoare varstei si de a supraveghea fluxul si buna organizare a unei petreceri. Serviciile de supraveghere a copiilor nu sunt incluse in oferta noastra.

Copiii trebuie sa respecte conditiile de inaltime si greutate impuse de producatorul fiecarui joc.

Pentru a mentine un spatiu curat, toti copiii trebuie sa poarte sosete curate/incaltaminte de interior in incinta locului de joaca. Parintii vor primi la intrare botosei de unica folosinta, pe care sa-i foloseasca peste incaltaminte. Nu este admis accesul doamnelor cu incaltaminte cu tocuri cui.

In spatiul de joaca nu este recomandat sa purtati ochelari, cercei mari, lanturi sau bratari. Bretelele sau orice alte cordoane sunt interzise.

In camera de joaca nu sunt permise: mancarea, bautura si guma de mestecat.

Nu sunt admisi copiii bolnavi in incinta locului de joaca. Ne rezervam dreptul de a refuza primirea copiilor bolnavi.

Va rugam sa anuntati personalul Just Fun, in scris, daca sunt anumite probleme cu copilul d-voastra (daca unul dintre parinti nu are dreptul de a lua copilul, parintii fiind in divort, daca copilul prezinta tulburari de comportament, daca este epileptic sau dependent de insulina, daca sufera de claustrofobie, daca are nevoie de ingijiri speciale). In caz contrar nu ne asumam raspunderea in fata d-voastra.

Nu sunt admise: comportamentul violent, jocurile agresive sau loviturile aplicate copiilor de catre alti copii sau de catre adulti.

Pentru ca toti copiii sa aiba parte de momente de relaxare si buna dispozitie nimeni nu are voie sa vorbeasca vulgar sau sa se comporte necivilizat.

Va rugam sa utilizati jucariile si echipamentele de joaca conform scopului lor si cu respect pentru ceilalti parteneri de joaca. Deteriorarea jucariilor sau a aparaturii din incinta spatiului de joaca, atrage dupa sine achitarea contravalorii acestora.

Sunt interzise cataratul pe plasa de protectie sau pe marginea gonflabilelor, urcarea pe tobogane in sens invers, aruncarea jucariilor dintr-o zona in alta

Este interzisa coborarea pe tobogan cu capul inainte.

Nu sunt permise obiectele ascutite sau taioase in incinta locului de joaca.

Din motive de securitate personalul nostru isi rezeva dreptul de a refuza accesul oricarei persoane, daca numarul copiilor depaseste numarul de persoane permis de catre normele legale pentru incinta locului de joaca.

In cazul in care copiii nu sunt supravegheati, exista riscul de accidentare. Insotitorul este raspunzator de eventualele accidentari.

Nu lasati obiecte de valoare nesupravegheate. Nu ne asumam raspunderea in cazul pierderii sau distrugerii acestora.

Locul nostru de joaca este destinat pentru copii. Rugam adultii care ii acompaniaza pe copii sa nu foloseasca jocurile copiilor.

Parintii sunt direct raspunzatori de toti copiii pe care ii invita la petrecerile organizate. In cazul in care se produc daune materiale din neglijenta sau utilizare necorespunzatoare, se va achita contravaloarea obiectelor deteriorate.

Pentru rezervarea datei si a intervalului orar  dorit se  va achita un avans de min  30 % din costul estimat al petrecerii.

In cazul organizarii unei petreceri in care numarul de copii invitati este mai mic de 10, se va plati pachetul integral.

Este permis accesul cu produse alimentare (insotite de certificat de conformitate) si bauturi non-alcoolice.

Pentru a mentine igiena, toti utilizatorii isi vor spala si dezinfecta mainile inainte de joaca, precum si dupa folosirea WC-ului.

Insotitorii sunt obligati sa aduca la cunostinta copiilor prevederile prezentului regulament si sa se asigure de respectarea acestora.

Taxa de intrare se va achita la plecare, in functie de timpul petrecut de copii in cadrul locului de joaca.

Tarifele pentru activitatile educative vor fi anuntate din timp si se vor percepe la inceputul cursului.

In cazul nerespectarii prezentului regulament, ne vedem obligati sa va evacuam si sa va interzicem accesul in incinta locului de joaca „JUST FUN”.

Multumim pentru intelegere!                                                                           Conducerea JUST FUN