Despre noi

Povestea locului de joaca “JUST FUN” a pornit din imaginatia si dorinta unor parinti preocupati de cresterea si dezvoltarea “ asa-cum-trebuie” a copilului lor.
Desigur, așa-cum-trebuie este un termen relativ și interpretabil de la părinte la părinte, de la copil la copil. Noi știm asta, și de aceea ne-am propus să construim un spațiu în care să învățăm unii de la alții și să reușim să ne definim singuri acest “așa-cum-trebuie”.
JUST FUN este un spațiu în care nu doar cei mici învață și se joacă, ci este un loc în care împreună construim o comunitate de părinți care vin să dezbată noile tendințe sau să își descopere hobby-uri, în timp ce copilul lor își descoperă abilitățile, pasiunile sau pur și simplu se joacă. Este încurajată și joaca celor mari cu cei mici, deoarece ca părinți, învățăm constant și de la cei mici. Curand au inteles ca suntem multi cei care “ne trezim peste noapte” parinti si ne dorim un loc intim si frumos. Just Fun a devenit un loc de intalnire pentru parinti si copii rafinati, care pun accent pe servicii de calitate si o locatie creata cu bun gust.

Pentru prichindeii care ne trec pragul, Just Fun a pregatit piscina cu bile, tobogane, trambulina,masa de airhockey, football, face-painting, karaoke, o multitudine de jucarii care asteapta sa prinda viata in bratele c cappuccino sau un ceai cald navigand pe internet wireless.

Un loc de poveste unde soriceii si papadiile prind viata pentru copii care ne trec pragul pentru a se juca intr-un loc sigur si curat cu jucarii pentru toate varstele sub atenta indrumare a personalului.
Odata trecut pragul locului de joaca ve-ti descoperi spatiile amenajate pe activitati, cu jucarii, carti de povesti, cantece si dans, colorat si scris, evenimente cu caracter socio-educativ( atelier de creatie, minidicoteca), totul pentru a forma o legatura emotionala puternica in cercul de copii. Tot aici in acest cerc social se creaza primele prietenii ce pot deveni relatii de durata pentru cei mici.
Dar sa nu uitam si de petreceri, care pentru copii sunt unele din momentele cele mai fericite. Reteta este simpla: câţiva copii dornici de joacă şi de distracţie, un animator bun, o tematică interesantă, baloane şi pictură, totul presărat cu muzica din belşug. După ce am „gătit” cu toate aceste ingrediente, cu siguranţă copii vor rămâne cu amintiri deosebite.
Ce e insă cel mai important de știut, este că JUST FUN este un spațiu care poate găzdui petreceri si activitati pentru copii cu vârste cuprinse între 1 și 12 ani!

Kids Parking. Copiii cu varsta peste 3 ani pot ramane neinsotiti, personalul nostru ocupandu-se de supravegherea lor si de antrenarea in jocuri distractive.
Oaza de relaxare: Este locul unde noi ne relaxăm şi cunoaştem oameni minunaţi cu care ne este drag să ne întâlnim iar şi iar. Spaţiul este bine dotat şi structurat, iar părinţii au un loc special pentru socializare de unde îi pot privi şi observa cu uşurinţă pe cei mici.
Noi considerăm că punctele noastre forte sunt următoarele :
 – Nu se fumează în interiorul spaţiului de joacă
 – Locul este spaţios
 – Parinţii şi copii se află în aceiaşi încăpere
 – Flexibitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *